Pomoć

Koristite naš interaktivni vodič u PDF-u za postupak registracije i ispravnog korišćenja svih važnijih funkcija .

VIDEO PREGLED
PDF PREGLED

Registracija novog korisnika na auto pijaci

Objavljivanje fotografija i Youtube video oglasa

Postavke i uređivanje naloga na auto pijaci

Objavljivanje oglasa i uređivanje podataka

Parkiranje oglasa i uređivanja liste oglasa

Šta su izdvojeni PREMIUM oglasi ?

Korišćenje iPhone aplikacije


Registracija novog korisnika.

Servis je namenjen fizičkim i pravnim licima gde je potrebno prilikom registracije odabrati u polju koji nalog želite registrovati.Za registraciju vam je potrebna e mail adresa kako bi potvrdili svoj nalog.Nakon aktivacije vaš nalog je potpuno aktivan i možete početi sa korišćenjem servisa.Registrovani korisnici servisa imaju niz pogodnosti:objavljivanje besplatnih oglasa,direktnu online komunikaciju sa oglašivačima,slanje privatnih poruka između korisnika servisa,samostalno uređivanje oglasa,mogućnost postavljanja oglasa kao "PRODANO",mogućnost zahteva za postavljanje izdvojenog oglasa kao i deaktivacija oglasa na period koji vi želite.

Vaš nalog je vremenski neograničen.

Možete se registrovati klikom na link : REGISTRACIJA


Kako objaviti novi oglas?

Prvi korak nakon registracije je da se prijavite u sistem. Zatim idite na "MOJ NALOG" ili "OBJAVITE OGLAS" i odaberite kategoriju u kojoj želite postaviti oglas.Koristite ikonu "PLUS" za otvaranje cele kategorije.Nakon toga otvara vam se forma za popunjavanje podataka (ubacivanje fotografija,proizvođač,cena,performanse,opis itd).Sledite formu do kraja i obratite pažnju na obavezna polja koja su označena crvenom zvezdicom.Ukoliko posedujete video klip objavljen na youtubu sa prezentacijom vašeg oglasa dovoljno je da ubacite adresu u "YOUTUBE" polje.Ubacivanje fotografija možete učitati u jednom koraku,ovisno o paketu oglašavanja.Na kraju možete pregledati izgled svog oglasa i nakon toga ga objavitii.

Oglasi su ODMAH aktivni .

Postavljanje novog oglasa klikom na link: OBJAVITE NOVI OGLAS

Izdvojeni oglas

Izdvojeni oglas daje vam dodatnu mogućnost prodaje.Uvek se nalaze prvi na listi svih pretraga kao i na prvim stranicama pregleda po kategorijama.Izdvojeni oglas se naplaćuje jednokratno prema važećem cenovniku i traje prema opisu.Ukoliko želite da postavite svoj izdvojeni oglas to možete uraditi u svom nalogu prilikom pregleda svojih objavljenih oglasa po kategorijama tako što selektujete oglas kao izdvojeni.Potrebno je da odaberete jedan od načina naplate.Ukoliko odaberete online naplatu , nakon toga biće te preusmereni na servis 2CheckOut ili PayPal,ovlašćeni servisi za kartičnu naplatu putem interneta.

Autopijaca.com nema uvid u Vaše transakcije i garantujemo Vam potpunu sigurnost podatka sa Vaše kartice.

Uređivanje oglasa i podešavanje naloga

Nakon logovanja potrebno je da odete na "MOJ NALOG" gde vam se nalazi administracija oglasa i vašeg naloga.Odaberite kategoriju u kojoj se nalaze oglasi i zatim selektujte oglas koji želite urediti.

Uređivanje naloga klikom na link : MOJ NALOG

Favorit oglasi

Opcija koju mogu koristiti samo registrovani korisnici.Imate mogućnost snimanja vaše pretrage vozila, gde imate uvek mogućnost da pratite snimljene oglase. Ova opciju možete uvek isključiti tako što obrišete snimljene pretrage u vašem nalogu.

Finansiranje i kreditni kalkulator

Kalkulator kredita ili lizinga je isključivo informativnog karaktera osim ako se ne nalaze tačni podaci i logo banke gde se prezentuju kamatne stope i uveti kreditiranja.

Zaboravili ste šifru ?

Potrebno je da kliknete na link "ZABORAVLJENA ŠIFRA" i upišete e mail adresu koju ste upisati prilikom registracije.Sistem će vam automatski poslati novu šifru za korišćenje.

Ukoliko Vam je potrebna nova šifra za pristup kliknite : OVDE

Služba za podršku korisnika - Na raspolaganju 24h

Ukoliko želite da nas direktno kontaktirate možete to izvršiti na našoj kontakt formi .Služba za podršku korisnika je dostupna 24h i odgovoriće na vaš upit u što kraćem vremenskom periodu.

Služba za podršku korisnika : OVDE
Oglasi za poređenje
Nema oglasa za poređenje
Unesite razlog prijave
Poruka *
Prijava
Korisnik
Šifra
Zaboravili ste šifru? Pošalji